Aurinkolasit

Filter

Hinta

Beetween 
and 
Näytä 1 - 4 av 4 tuotetta

Aurinkolasit joka tilanteeseen

Meidän valikoimasta löydät jokaisen tyylille sopivat lasit, klassisista mustista laseista värikkäisiin, silmäänpistäviin laseihin. Blacksnown tiimi on tarkasti valinnut aurinkolasit valikoimaan. Laseja löytyy esimerkiksi Oakleylta ja Spylta, jotka on suunniteltu urheilijoiden kanssa heidän käyttöä varten. 

Neuvoja aurinkolasien valintaan

Ennen kun ostat lasit, on hyvä tietää enemmän laseista ja niiden ominaisuuksista. Tarkastele ensinnäkin niiden ominaisuuksia. Onko laseja, joita voit käyttää päivittäin? Onko linssit polarisoidut? Suojaavatko linssit tarpeeksi auringolta? Valonläpäisy? Sekä tottakai niiden ulkonäköä. 

Kehys ja istuvuus

Kaikki aurinkolasimme ovat mukavia ja istuvat hyvin kasvoille. Oakley ja Spy valmistavat kevyitä kehyksiä, jotta et edes huomaa niitä. Aurinkolaseista tulee nopeasti osa kasvojasi ja tyyliäsi.

Polarisoidut linssit

Osassa aurinkolaseistamme on polarisoidut linssit. Polarisoiduilla linsseillä näät maaston terävämmin ja selkeämmin. Linssit päästävät läpi vain suoraan auringosta tulevat säteet eivätkä horisontaalit säteet, jotka usein lumi tai vesi heijastaa. 

Rate of Transmission (valonläpäisy) - Mikä se tarkoittaa?

Rate of Transmission tarkoittaa sitä, kuinka paljon valoa pääsee linsseistä läpi. Mitä alhaisempi valonläpäisyn numero on, sitä vähemmän linsseistä pääsee läpi valoa. Tummemmilla linsseillä on alhaisempi numero ja kirkkailla korkeampi. Suurimassa osassa aurinkolasejamme on tummat linssit, jotta ne sopivat aurinkoisille kesäpäiville. 

UV-suoja

On tärkeää pitää huolta silmistäsi. Voit siis olla varma, että kaikissa aurinkolaseissamme on 100% UV-suoja.