LASKUVAATTEET

Filter

Hinta

12 € - 2549 €
Näytä 1 - 24 av 296 tuotetta

LASKUVAATTEET

Hyvät laskuvaatteet on ehdottomat hyvään hiihtolomaan. Ilman hyviä laskuvaatteita, reissustasi tulee kylmä ja kostea kokemus. Laskuvaatteiden tulisi olla hengittävä, vedenpitävä, kestävä sekä pitää sinut lämpimänä. On hyvä idea etsiä laskuvaatteet, jotka voi saada yhteen liitettyä tai niissä on lumipussit. Näiden ansiosta vaatteiden sisälle ei mene märkää ja kylmää lunta. 

Meidän valikoimassamma on vain laskuvaatteita tuotemerkeiltä, joiden laadun voimme taata. Olemme testanneet heidän tuotteitaan ja käytämme niitä myös itse laskiessa. Meillä on valikoimassa merkkejä, jotka tuottavat laadukkaita laskuvaatteita alhaisilla ja kilpailukykyisillä hinnoilla. Tuotteiden ollessa laadukkaita, muotoilu on myöskin niissä erittäin hyvää.

KERROKSET 

Kun etsit laskuvaatteita, suosittelemme aina etsimään koko paketin. Tällä tarkoitamme sitä, että laskuvaatteet tulisi olla toimivat sisältä ulos. 

ALUSKERRASTO

Kylmänä päivänä hyvä vaatetus lähtee aluskerrastosta. Hyvä aluskerrasto istuu mukavasti lähelle kehoa ja sen tehtävänä ensisijaisesti on kuljettaa hikeä ja kosteutta keholta pois, jotta sinulle ei tule kylmä. Hien kulkeutuessa pois iholta pysyt raikkaana koko päivän. 

Suositus: Suosittelemme aluskerraston olevan merinovillaa. Se lämmittää tehokkaasti (jopa märkänä) sekä hylkii pahoja hajuja. 

VÄLIKERROS

Seuraava kerros on lämmittävä ja eristävä välikerros. Välikerros on kerros, joka pitää huolen siitä, että pysyt lämpimänä. Hyvä välikerros varastoi lämmön ja hengittää tehokkaasti samalla, joten et hikoile vaatteitasi kosteiksi. Välikerroksen vaatteita on löytyy monissa eri materiaaleissa, kuten fleece ja polyesteri. Materiaalejen valinta riippuu käytöstäsi sekä mitä vaatimuksia sinulla on niille.

ULKOKERROS

Ulkokerros on se, joka suojaa sinua säältä. Kun puhumme uloimmasta kerroksesta, tarkoitamme laskutakkeja sekä -housuja, mutta myöskin hanskat kuuluvat tähän kategoriaan. Uloimmassa kerroksessa on tärkeää, että kiinnität huomiota kuinka hyvin ne pitävät vettä ja tuulta. Ulkokerroksen tulisi olla tuulta kestävä tehokas kalvo, joka on erittäin vedenpitävä sekä samanaikaisesti hengittävä, jotta pääset eroon turhasta lämmöstä. Jos sinulla ei ole ongelmaa pitää itseäsi lämpimänä, suosittelemme ulommaisen kerroksen olevan vain esimerkiksi kuoritakki. Jos taas sinulla on vaikea pysyä lämpimänä, suosittelemme takkia, jossa on vuori. 

LASKUSUKAT

Laskusukat kuuluvat myös osittain aluskerrasto-kategoriaan. Laskusukat pitävät jalkasi lämpiminä, haihduttavat kosteuden sekä suojaavat sääriäsi, kantapäitäsi sekä varpaitasi. Laskusukat ovat mieluiten pehmeät, mutta eivät liian paksut (joten et menetä suksien tai laudan hallintaa) ja samaan aikaan niiden täytyy istua tukevasti nilkkojesi ympärille. Merinovillaisilla sukilla voit välttää laskupäivän jälkeiset haisevat jalat. Tämä on merinovillaisten sukkien iso etu.

Onko sinulla kysyttävää laskuvaatteista?

Olemme aina valmiina juttelemaan laskuvaatteista. Jos sinulla on kysyttävää tai kommentoitavaa valikoimastamme, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä mail@blacksnow.fi