MTB Enduro Kypärä

Filter

Hinta

Beetween 
and 
Näytä 1 - 24 av 47 tuotetta

MARKKINOIDEN PARHAAT MTB KYPÄRÄT

Blacksnowlta löydät laajan valikoiman markkinoiden parhaimpia sekä turvallisimpia MTB kypäriä. Me asetamme laajat vaatimukset kypärille joita myymme ja joita käytämme itse. Vaadimme parasta kypäriltä ja haluamme tarjota sinulle saman. Siksi meillä on laaja valikoima MTB kypäriä tarjottavana rajoitetulta määrältä merkkejä. Olemme valinneet tuotemerkit, joihin luotamme ja jotka ovat tunnettuja erittäin mukavista, teknisistä ja kaikista turvallisimmista kypäristä. 

Etsitkö umpikypärää? Katso koko lista umpikypäristä seuraavasta linkistä.

Turvallisuus sertifikaatit

Valitse turvallisuus sertifioitu MTB kypärä. Kun ostat MTB kypärää, huomioi nämä merkinnät:

  • CE EN 1078
  • CPSC 1203
  • AS/NZ 2063

TURVALLISUUS JA SUOJAUS 

MTB kypärän tärkein ominaisuus on suojata päätä. Onnettomuudet on liioittelematta melko yleisiä maastopyöräilyssä. Metsän maaperällä voi olla paljon kaikkea, mikä satuttaa jos kaadut. Siksi, turvallisuus on olennaista. Kaikki meidän kypärät ovat CE-hyväksyttyjä (Euroopan turvallisuus sertifikaatti. Useimmilla kypärillämme on kaikki sertifikaatit). Kypärät on useimmiten rakennettu ulommasta kuoresta sekä iskuja vaimentavasta vaahdosta. Sinun ei tulisi koskaan käyttää kypärää, joka on kokonaan tai osittain rikki. On aika ostaa uusi, sillä vanha kypärä on tehnyt työnsä hyvin. 

Huom: Suosittelemme käyttää MTB kypärää maastopyöräilyyn normaalin pyöräilykypärän sijasta. MTB kypärät suojaavat suurempaa osaa päästäsi. Varsinkin kun kaulasi altistuu piikeille sekä oksille metsän poluilla.

hjelm-mountainbike

KOKO JA ISTUVUUS

Kypärä ei saa olla liian löysä eikä liian tiukka. Jos kypärä on tiukka se on todella epämiellyttävä. Jos kypärä on liian löysä, vaarana on sen tippuminen päästä eikä se anna sillon odotettua ja vaadittua suojaa. MTB kypärän pitäisi istua tukevasti päähän kiristämättä niin, että se istuu kunnolla. Kaikissa meidän MTB kypärissä on myöskin takana säädöt, joita voi muokata. Meiltä löydät valikoimasta kypärän jonka kokoa voit säätää, jotta se on täydellinen sinun päähäsi. 

Löytäeksesi oikean kokoisen kypärän, mittaa pääsi ympärysmitta. Mittaa pääsi ympärysmitta asettamalla mittanauha korvien yläpuolelle ja koko pään ympäri. POC merkin koko-ohjeissa löytyy hyvä kuva, kuinka mitata pääsi ympärysmitta oikein. 

ILMANVAIHTO

Valitassesi MTB kypärää suosittelemme tarkistamaan kuinka tehokas kypärä on ilmanvaihdossa. Kypärän kyky pitää pääsi kylmänä on todella tärkeää. Pää auttaa säätelemään kehon lämpötilaa, joten jos pääsi kuumenee tai on ylikuumentunut on hyvin mahdollista, että kehosi on myös. Kypärät, jotka on tarkoitettu XC maastopyöräilyyn ovat tyypillisesti enemmän keskittyneitä kypärän painoon ja ilmanvaihtoon verrattuna enduroon ja downhill pyöräilyyn tarkoitettuja MTB kypäriä. 

MTB KYPÄRÄN PUHDISTUS JA HUOLTO

Joskus voi tulla tarpeeseen pestä kypäräsi. Älä kuitenkaan käytä ikinä voimakkaita puhdistusaineita tai kemikaaleja puhdistuksessa. Ne tuhoavat kypärän. Kun haluat pestä kypäräsi, käytä vain mietoa saippuaa ja haaleaa vettä.

Jos olet epävarma tai sinulla on kysyttävää MTB kypäristä, älä epäroi ottaa meihin yhteyttä sähköpostilla mail@blacksnow.fi. Tiedämme kaiken kypäristä ja vastaamme nopeasti, jotta pääset takaisin metsään.