POC MTB KYPÄRÄ

Filter

Näytä 1 - 12 av 12 tuotetta

POC MAASTOPYÖRÄILYKYPÄRÄ

Täältä löydät parhaat kypärät ruotsalaiselta POC merkiltä jotka tekevät jatkuvasti töitä laadun, muotoilun ja turvallisuuden eteen. POC tuottaa yksiä maailman parhaimpia maastopyöräilykypäriä maailmassa. POC on merkki niille, jotka arvostavat parasta suojaa tyylikkäästi muotoillussa tuotteessa. 

POC käyttää pohjoismaalaisia elementtejä muotoilussaan. Minimalistinen ulkonäkö sekä selvät, näkyvät POC leimat sivuissa. POCin kypärät ovat voittaneet useita kansainvälisiä palkintoja ja testejä. Laatu ja mukavuus ovat hyvin korkealla, joten ostaessasi POCin kypärän, teet pidemmän ajan investoinnin. Blacksnowlla meillä on POCin kypäriä jotka kattavat kaikki tarpeet MTB pyöräilyyn. Monet mallit omaavat myös MIPS teknologian, joka vie turvallisuuden seuraavalle tasole. MIPS teknologia jäljittelee pään liikettä, jossa molemmat suojat sisällä liikkuvat täysin vapaasti. Aramidikuituverkko peittää suuren osan kypärän ytimestä ja parantaa suojausta. Sisempi EPS-viiva vahvistetaan Aramid jousilla, jotka antavat lisää suojausta. 

Me Blacksnowlla suosittelemme, että ajat aina kypärä päässä. POCin kypärälä voit olla varma, että olet investoinut parhaaseen laatuun sekä muotoiluun. Ja muista, kypärä suojaa vain silloin kuin käytät sitä!