SWEET PROTECTION MTB KYPÄRÄ

Filter

Näytä 1 - 15 av 15 tuotetta

SWEET PROTECTION MTB KYPÄRÄT

Löydä seuraava Sweet Protectionin MTB kypärä meiltä. Meillä on laaja valikoima poikkeuksellista laatua olevia kypäriä, jotka soveltuvat kaikkeen XC:stä downhill pyöräilyyn.  

HISTORIA

Sweet Protection on kehittänyt kypäriä, suojavälineitä ja teknisiä MTB vaatteita vuodesta 2000 lähtien. Yritys lähti kaveriporukan intohimosta lasketteluun ja lumilautailuun talvisin sekä maastopyöräilyyn ja koskenlaskuun kesäisin. Heidän tarkoitus  on aina ollut pitää hauskaa kavereiden kanssa, mutta mitä heidän tuotteisiin tulee, ne otetaan todella vakavasti.

VALMISTETTU NORJASSA

Vaikka se järjettömältä kuulostaakin, Sweet Protectionin on 100% norjalainen. Heidän pääkonttorinsa sijaitsee edelleen Trysilissä sekä kaikki suunnittelijat työskentelevät ja tuotteet valmistetaan Norjassa. Voit olla siis varma, että tuotteet ovat korkealaatuisia sekä kestäviä. Sweet Protectionin tuotteet ovat valmistettu parhaista ja hienoimmista materiaaleista. Katso meidän valikoima Sweet Protectionin kypäristä.

5-OSAINEN KUORI TEKNOLOGIA

Kehittynyt 5-osainen kuori teknologia käyttää muuttuvan polykarbonaatti kuoren paksuutta ja geometrisiä muotoja vahvistaakseen ulkokuoren. Tämä ainutlaatuinen rakenne kompensoi kallon heikkouksia ja optimoi suorituksen suojan. 

DIGITAALISESTI OPTIMOITU ILMANVAIHTO 

Kokoonpano ja vuorovaikutus ilmanvaihtokanavien kanssa on tehty niin, että se pitää pään jäähdytettynä ajon ajan. Meidän Sweet Protection Bush Whacker Carbon MIPSillä on 17 optimoitua sisääntuloa ja reikää, jotka eivät kuitenkaan vaikuta kypärän turvallisuuteen.

MIPS

Mips on vallankumouksellinen teknologia suunniteltu vähentämään aivovaurioita. Lisäämällä ylimääräinen ohut kerros kitkaa kypärän sisälle mahdollistaa sen kääntymisen olosuhteiden mukaan. MIPS teknologia on kehitetty yhdessä Karolinske Sairaalan tutkijoiden sekä Royal Institute of Technologyn kanssa Tukholmassa, Ruotsissa. Sweet Protection asettaa uuden tason kypärien turvallisuudelle. MIPS löytyy myös POCin kypärästä, POC Trabec Race MIPS. 

TURN-DIAL OCCIGRIP

MTB kypärät Sweet Protectionilta on säädettävistä niiden 4-tapaa mekanismilla. Mekanismilla voit säätää kypärää, muokata sen istuvuutta ja mukavuutta Turn-dial Occigrip mahdollistaa säädön leveyden ja korkeuden, jotta saat juuri oikean istuvuuden ja estätä kypärän liikkumasta päässäsi. Sweet Protection Fixer

HIILIKUITUNAUHA

Tämä tekniikka antaa uskomattoman suorityskyvyn painolle, jäykkyydelle ja suorituskyvylle. Huolellisesti laminoimalla hiilikuidut eri kohdissa ja suunnissa, Sweet Protection pystyi luomaan hyvän ja optimoitavan kuoren. Keksintö Kylmän sodan ajoilta, jota voidaan käyttää positiivisissa merkeissä. Katso meidän valikoima siisteistä MTB kypäristä.