Downhill Suojat

Filter

Hinta

Beetween 
and 

Sulkeminen

Näytä 1 - 18 av 18 tuotetta

TIETOA DOWNHILL SUOJAUKSESTA

Downhill MTB on riskialtista urheilua. Sitä emme voi kieltää, mutta riski on osi jännitystä. Riskejä ei kannata ottaa kuitenkaan liian kevyesti tai ottaa turhia riskejä ajaessa. Suosittelemme valitsemaan hyvät ja turvalliset välineet, jotka suojaavat kehoasi ja päätäsi mahdollisimman tehokkaasti. Koska Downhill on enemmän riskialtis urheilu kun muut MTB alalajit, se vaatii myös hieman erilaiset suojat. Suojien täytyy olla vahvemmat, turvallisemmat ja kestävämmät. Downhill suojat kategoriasta löydät meidän kaikista turvallisimmat MTB suojat. Me yritämme auttaa sinua kaikessa mitä sinun tulisi tietää Downhill MTB suojista. 

 • MTB Kypärä
 • MTB Selkäkilpi
 • MTB Polvisuojat
 • MTB Kyynärpääsuojat 
 • Lonkkasuojus

downhill-mtb-beskyttelse

MUISTA UMPIKYPÄRÄ

Ajaessasi alamäkeen, sinulla ei pitäisi olla epäilystäkään. Sen takia tarvitset umpikypärän. Se on ainoa kypärä, joka tarjoaa tarvittavan suojan päällesi ajaessa riskialttiissa maastossa. Umpikypärä edustaa parhainta suojaa. Käytännössä, se on kevyempi versio MX (motorcross) kypärästä, joka tarjoaa silti täydellisen suojan päälle ja kasvoille. On olemassa monia asiota, joita tulee tietää kun valitsee umpikypärää. Suosittelemme ottamaan huomioon seuraavat: 

Paino

Umpikypärät painaa tyypillisesti alle 1 kg. Jos se ei paina 50 grammaa, jatka etsimistä. Ajat sillä kovaa alamäkeä.

Teknologia

Kypärä on varustettu MIPS teknologialla, joka minimoi rotaatiovoimia joille pää altistuu kaatuessa. Onko kypärä hiilellä vahvistettu vai pelkkää muovia? (Hiili on aina vahvin)

Istuvuus ja mukavuus

Miten kypärä istuu päähän sekä kuinka sen saadaan säädettyä sopivaksi sinun päähäsi. Samalla kannattaa katsoa kypärän ilmanvaihto tekniikkaa. Kuinka tehokas kypärä on ilmanvaihdossa? Umpikypärä voi lämmetä hetkessä, jonka takia hyvä ilmanvaihto on erittäin tärkeää. 

Turvallisuus

Varmistaaksesi, että kypärä on turvallinen, huomioi seuraavat sertifikaatit. Kypärässä ei ole välttämättä niitä kaikkia, koska osa niistä on eri maiden sertifikaatteja - ja sertifikaateilla on käytännössä samat vaatimukset

 • ASTM F1952
 • EN 1078
 • 89/686/EEC
 • AS/NZ 2063
 • CPSC

SUOJAA KEHOSI

Heti pään jälkeen, toiseksi tärkein on suojella kehosi. Kehonsuojauksessa usein ajatellaan selkäkilpeä pelkästään, mutta kun puhumme Downhill ajosta, selkäkilpi pelkästään on valitettavasti liian vähän suojataksi koko kehoa. Siksi suosittelemme valitsemaan koko kehonsuoja selälle, joka suojaa myös olkapäät sekä rinnan. Jos haluat valita pelkistetyn version, kilpi on ehdottomasti täysin välttämätön, jota ilman et voi olla. 

KYYNÄRPÄÄ- JA POLVISUOJAT

Käsien ja ranteiden jälkeen kyynärpäät ja polvet ovat mahdollisesti kaikista haavoittuvimmat ruumiinosat kaatuessa. Siksi suosittelemme käyttämään kyynärpää- ja polvisuojia. Kun valitset suojia polville ja kyynärpäille downhil ajoon, kannattaa ottaa huomioon vahvemmat suojat. Näihin ominaisuuksiin kannattaa keskittyä varsinkin downhill ja enduro ajossa:

 • Raskaammat, kestävämmät materiaalit
 • Sulkeminen tarralla
 • Visko elastinen suojalevy + extra kova suoja 

MUISTA SÄÄRISUOJAT

Säärisuojat on usein mikä unohtuu liikkeelle lähtiessä. Yksi tuskallisimmista vaivoista, jota voi kuvitella on kuin lyö säärensä polkimiin. Se aiheuttaa erityistä kipua ja se on osa kehoa, jossa kestää pitkään parantua. Siksi suosittelemma aina käyttää säärisuojia jos haluat viedä downhill ajosi seuraavalle tasolle. 

Toivomme, että näistä ohjeista oli sinulle apua downhill suojien valitsemisessa. Otathan meihin yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen mail@blacksnow.fi jos sinulla herää kysymyksiä downhill suojista.