MTB Lonkkasuojain

Filter

Hinta

Beetween 
and 

Sulkeminen

Tekniset ominaisuudet

Näytä 1 - 2 av 2 tuotetta

MTB LONKKASUOJAIN

Täältä löydät laajan valikoiman lonkkasuojaimia maastopyöräilyyn johtavilta merkeiltä. Lonkkasuojaimet ovat kuin tiukat shortsit, jotka tarjoavat mukavan suojan lonkalle ja reisille. Jokainen, joka on saanut suuria mustelmia reisiin, tietävät kuinka kivuliasta se on ja kuinka paljon ne estävät tekemistä. Hyvällä lonkkasuojuksella voit välttää kivuliaat mustelmat. Lonkkasuojain on tehokas vastus maastossa oleville juurille ja kiville. 

Mitä kannattaa ottaa huomioon?

Jos olet aikeissa ostaa lonkkasuojaimen maastopyöräilyyn sinun tulisi ottaa huomioon muutama asia. Lonkkasuojaimen tulisi olla tiukka, mutta niin, että voit käyttää omia MTB shortseja alla. Jos ajat pehmustettujen housujen kanssa, kannattaa valita lonkkasuojain, jossa on valmiiksi sisäänrarkennettu tyyny. Täten, sinun ei tarvitse pukea kahtia shortseja jalkaan ja ajosi on mukavampaa. Kaikki lonkkasuojaimemme ovat viskoelastiset, joka on pehmeää materiaalia sekä mukautuu kehon mukaan. Kaatuessa se muuttuu kovaksi sekä vaimentaa iskuja. Siksi meidän lonkkasuojaimia voi käyttää myös moottoripyöräillessä. 

Blacksnowlta löydät parhaat lonkkasuojaimet maastopyöräilyyn. Jos sinulla on kysymyksiä lonkkasuojaimesta, koosta tai mistä tahansa muusta, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä sähköpostilla mail@blacksnow.fi