MTB Kahvat ja kädensijat

Filter

Hinta

Beetween 
and 
Näytä 1 - 5 av 5 tuotetta

MTB KAHVAT JA KÄDENSIJAT 

Blacksnowlla tiedämme, miten tärkeää on saada hyvä ote maastopyöräsi ohjaustangosta. Me jouduimme kaatumaan monta kertaa ennen kuin tajusimme tämän pienen, mutta hyvin tärkeän lisäosan tärkeyden. Haluamme varmistaa, että sinä voit välttää kaatumiset ja löytää MTB kahvat sekä kädensijat meiltä. Verrattuna pyörään ja muihin tarvikkeihin, kahvat ovat pieni investointi, joista on kuitenkin todella paljon hyötyä.

MIKSI KAHVAT OVAT TÄRKEÄT?

Kahvat voivat vaikuttaa hyvin pieneltä ja merkityksettömältä yksityiskohdalta loputtomalla listalla MTB tarvikkeita. Kahvat ovat kuitenkin todella tärkeä lisävaruste, joilla on suuresti merkitystä suorityskykyysi ja ajon mukavuuteen. Kahvat ovat tärkeät, sillä niistä voima siirtyy ohjaustankoon ja pyörään. Voimansiirron kanssa on oltava tarkka ja se on tehtävä turvallisesti, jotta parhaat mahdolliset olosuhteet pyöräilyssä säilyvät. Alapuolella ohjeistamme, mitä kannattaa ottaa huomioon MTB kahvoja ostaessa. 

EI KAASUVIPUJA 

Tärkeintä on, että kahvat ovat asennettu turvallisesti ja ne pysyvät paikallaan tapahtui ajaessa mitä tahansa. On todella tärkeää, että kahvat eivät tunnu mitä me kutsumme kaasuvivuksi. Niiden takia menetät helposti kontrollin ja kaadut. Siksi suosittelemme lukollisia kahvoja, jotka pysyvät aina turvallisesti ohjaustangossa. Voit lukea lisää lukollisista kahvoista alapuolella

odi-grips

TURVALLISET JA MUKAVAT KAHVAT

Toinen asia, mikä kannattaa huomioida on, että kahvat tai kädensijat ovat sopivat käsiisi. Kun ne ovat sopivat, saat paremman ja mukavamman otteen ohjaustankoon. Meillä on laaja valikoima eri paksuisia, värisiä ja kuvioituja kahvoja, jotta voit valita juuri oikean yhdistelmän pyörääsi. 

LUKOLLISET KAHVAT

Kuten me aikasemmin mainitsimme, Blacksnow suosittelee käyttämään lukkokahvoja. Lukolliset kahvat ruuvataan ohjaustankoon niiden paikalleen painamisen sijasta. Edut lukkokahvoissa on, että ne pysyvät tukevasti ja turvallisesti paikallaan. Jopa todella kosteissa ja mutaisissa olosuhteissa. Lukkokahvoilla olet suojassa ”kaasuvivuilta”.

KAHVAN PAKSUUS

Kahvan paksuus riippuu käden koosta. Jos sinulla on pienemmät koot, valitse ohuemmat kahvat. Jos sinulla on isot kädet, valitse ehdottomasti paksummat kahvat. Voit valita kuitenkin isommat kahvat kuin käden kokosi ja se lisää ajon mukavuutta. Hyvien kahvojen kanssa ei tarvitse välttämättä käyttää MTB hanskoja, joissa on silikoonit, jotka voivat vähentää tarkkaa tuntumaa pyörästä.