MTB Lokasuojat

Filter

Hinta

Beetween 
and 

Tekniset ominaisuudet

Näytä 1 - 7 av 7 tuotetta

PARHAAT MTB LOKASUOJAT 

Laaja valikoima MTB lokasuojia, jotka auttavat suojaamaan pyörääsi ja auttaa ajamaan nopeammin metsässä. Lue alta miksi suosittelemme ajamaan maastopyörällä lokasuojan kanssa!

MITÄ LOKASUOJIA LÖYDÄT MEILTÄ?

Meiltä löydät laajan valikoiman MTB lokasuojia merkiltä nimeltä Mucky Nutz. He ovat erikoistuneet tekemään yksinkertaisia ja kestäviä lokasuojia, jotka auttavat sinua parantamaan suoritustasi ja samalla suojaa pyörääsi. Pienellä määrällä rahaa voit pidentää pyöräsi ikää ja itsellesi mahdollisuuden ajaa mahdollisimman hyvin. 

MITEN MTB LOKASUOJAT AUTTAVAT?

Lokasuojilla on monta eri hyvää ominaisuutta, jotka auttaa sinua pyöräilemään sekä sinun suojaa sinun pyörääsi. Yhteistä kaikilla lokasuojilla on se, että ne ovat ensisijaisesti pyörän suojana ja auttavat pidentämään pyörän käyttöikää. Alla löydät katsauksen erilaisista lokasuojista. 

Etulokasuoja

Jos haluat yhden lokasuojan, suosittelemme ostamaan ehdottomasti etulokasuojaa jota kutsumme Face Fenderiksi. Me suosittelemme käyttämään kaikkia lokasuojia, mutta jos haluat vain yhden, valitse etulokasuoja. Etulokasuojat on hyvät sillä ne suojaa pyörää sekä helpottaa ajoa kosteissa ja mutaisissa oloissa. Ne myös suojaa kasvojasi mudalta, jota roiskuu ajaessa etupyörästäsi. Samalla etulokasuoja estää mudan lentävän jousiin. Muta on yksi syistä, joiden takia jouset kuluvat nopeammin. 

mucky nutz mrb skaerm

Lokasuoja alaputkelle

Isompi lokasuoja laitetaan yleensä alaputkeen suojaamaan kivien kolhuilta ja mudalta. Jos olet ajanut metsässä mutaisena päivänä, tiedät kuinka mutainen alaputki voi olla ajon jälkeen. Voit välttää tämän laittamalla lokasuoja alas putkeen. Erityisesti hiilikuitu pyörässä voi olla etuna olla lokasuoja alaputkella, sillä kivet ja muta tuhoavat pyörän ennen tai jälkeen.

Takalokasuoja

Takalokasuoja suojaa takapyörästä lentävältä kuralta ja kiviltä. Takalokasuoja suojaa tehokkaasti sekä vähentää vaatteiden ja pyörän kulumista. 

PAINAVATKO LOKASUOJAT LIIKAA? 

Tiedämme mitä ajattelet. Painavatko lokasuojat liikaa ja vaikuttavat ne ajoon? Ei, eivät vaikuta. Lokasuojat esimerkiksi etulokasuojat painavat enintään 25 grammaa. Se ei ole mitään verrattuna siihen kuran määrään, joka kulkeutuu takaisin kotiisi ajon jälkeen. 25 gramman lokasuoja säästää tehokkaasti pyörääsi ja vaatteitasi kulumilta. 

Jos sinulla on kysyttävää lokasuojista, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä mail@blacksnow.fi