MTB Polkimet

Filter

Hinta

Beetween 
and 

Poljin tyyppi

Tekniset ominaisuudet

Näytä 1 - 2 av 2 tuotetta

MITKÄ MTB POLKIMET KANNATTAA VALITA?

Flättipolkimet vai lukkopolkimet? Polkimien valinta on täysin yksilöllistä ja riippuu täysin ajajasta kummista polkimista tykkää. Ei ole ”oikeaa” valintaa, täytyy vain kokeilla ja löytää ne, jotka sopivat sinulle parhaiten. Toiset MTB ajajat ovat lukkopolkien puolesta puhujia ja toiset taas flättipolkimien. Näiden lisäksi on vielä meidän oma tiimi ajaja ja ekspertti Mads Weidemann, joka suosittelee vaihtelemaan näiden kahden polkimien välillä. Syynä on se, että kehityt enemmän vaihtaessa niitä ja pyöräillessä molemmilla. Polkimien vaihtaminen tekee myöskin ajosta haastavampaa sekä vähemmän yksitoikkoista. Sinun taitosi ja tekniikkasi kehittyvät, oli lajina Downhill, XC tai Enduro. 

MTB POLKIMIEN VALIKOIMA

Meillä Blacksnowlla on valikoimassamme laadukkaita polkimia HT Components merkiltä. HT Components valmistaa vankkoja ja kevyitä polkimia, jotka kestävät äärimmäisissäkin sääolosuhteissa, sekä ovat hyvin tyylikkäitä. Löydät heiltä flätti- sekä lukkopolkimia, jotka on suunniteltu yhdessä parhaiden pro maastopyöräilijöiden kanssa. Yhteistyön ansiosta on taattu luotettavat polkimet parasta mahdollista suoritusta varten. 

FLÄTTIPOLKIMET

Flättipolkimet ovat tasaiset ja niissä on suhteellisen laaja pinta, joiden kanssa voi käyttää käytännössä kaiken tyyppisiä kenkiä, joissa on tasaiset pohjat. Meidän HT Components merkin polkimissa on pienet ”nastat”, jotka auttavat pitämään kengät kiinni polkimissa. Voit hyötyä paljon investoimalla Five Ten merkin kenkäpariin, jotka ovat suunniteltu erityisesti flättipolkimille. Yksi flättipolkimien etu on, että voit käyttää niiden kanssa mitä tahansa kenkiä, joten voit hypätä nopeasti pyörän päälle milloin tahansa. Flättipolkimet tuntuvat myös hieman vapaammilta, sillä sinulla on myös mahdollisuus aina ottaa jalat pois polkimilta toisin kuin lukkopolkimissa. 

Huonopuoli flättipolkimissa on se, että niillä ei voi hyödyntää voimansiirtoa yhtä hyvin kuin lukkopolkimissa.

LUKKOPOLKIMET

Lukkopolkimet on varusteltu siteillä, joihin kengät menee napsauttamalla kiinni. Miten napsautus kiinni ja auki tapahtuu riippuu täysin polkimesta. 

Lukkopolkimien etuna on voimansiirron käyttö pyöräillessä. Pyöräily lukkopolkimilla voi ahdistaa hieman aluksi ja se saattaa olla hieman vaikeaa, mutta kokeilemalla opit käyttää voimiasi tehokkaasti. Lisäksi, kun jalat on kiinni polkimissa sinun jalkasi eivät lipeä polkimilta kesken ajon. 

Haittapuoli lukkopolkimissa on, että niiden kanssa ajoon täytyy tottua harjoittelemalla. Jos valitset lukkopolkimet, suosittelemme sinun kokeilevan ensin hieman parkkipaikalla tai pihassasi ennen kuin lähdet radalle. Siten opit kuinka saada jalat nopeasti napsautettua irti polkimista eivätkä ne jää kiinni pyöräillessä.

MTB POLKIMIEN OMINAISUUKSIA

Muita ominaisuuksia, joita kannattaa ottaa huomioon kun olet ostamassa uusia polkimia. 

  • Polkimien paino

Yleisesti ottaen kevyempi on parempi, mutta joskus kevyt paino vaikuttaa polkimien kestävyyteen. Täten valitse painon ja kestävyyden yhdistelmä, joka sopii tarpeiseesi. Helpointa on valita yhdet valikoimassa olevistamme HT Components merkin polkimista, jotka ovat kaikki laadukkaita sekä kestäviä. 

  • Säädettävyys

On tärkeää, että valitset lukkopolkimet, joita voi säätää: kuinka paljon voimaa tarvitset, jotta saat ne jalkaan ja irti sekä kuinka paljon voit liikuttaa jalkojasi niissä. Flättipolkimissa on mahdollisuus ottaa nastat pois ja vaihtaa väriä. Mitä enemmän säätömahdollisuuksia, sitä parempi. Varsinkin lukkopolkimissa. 

  • Kestävyys

Valitse aina vankat ja laadukkaat polkimet, joita on helppo huoltaa. MTB polkimien on kestettävä ajossa paljon kolhuja ja naarmuja kiviltä, juurilta, soralta tai mitä tahansa tiellä saattaa olla. 

Huom: Älä huoli tästä! Suurin syy, miksi olemme valinneet HT Components polkimet on, että ne kestävät kulutusta poikkeuksellisesti. 

Vi har udvalgt få modeller indenfor MTB pedaler. Det er med vilje, for ikke at gøre kategorien mere forvirrende end godt er. Disse modeller dækker alle behov, uanset hvilken type MTB pedal du er på udkig efter. Og har du nogen spørgsmål, skal du ikke tøve med at skrive til mail@blacksnow.dk. Vi vil gøre vores bedste for at svare på dit spørgsmål - og vi svarer hurtigt!

Olemme valinneet vain muutamia malleja MTB polkimia valikoimaamme. Olemme tehneet sen tarkoituksella, jotta kategoria olisi mahdollisimman selkeä. Nämä mallit kattavat kaikki tarpeesi riippumatta haluatko flätti- vai lukkopolkimet. Jos sinulla on kysyttävää polkimista, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä mail@blacksnow.fi